Fundația Moldcell, distinsă cu premiul „Debutul Anului” la Marca Comercială 2020

An de an, compania Moldcell este apreciată la Gala Businessului Moldovenesc cu înalte distincții pentru activitatea merituoasă și contribuția esențială la dezvoltarea mediului de afaceri. Fundația Moldcell a fost unica premiantă cu Medalia de Aur la această categorie. În mai puțin de un an, au fost lansate inițiative și proiecte menite să schimbe viața oamenilor din Moldova spre bine. Lansată în 2020, Fundația reprezintă o platformă care reunește toate inițiativele și proiectele de responsabilitate social-corporativă ale companiei Moldcell.

În 2021, Moldcell a marcat 21 de ani de activitate, mai exact 20 + 1, pentru că anul trecut s-a dovedit pe cât de semnificativ, pe atât de provocator, și a dat tonul noilor idei și soluții digitale care au propulsat progresul digital din Moldova din ultimul an.

În acest an, Fundația Moldcell a reușit să-i susțină pe cei care au avut cel mai mult nevoie de ajutor în lupta împotriva COVID-19 (medicii din prima linie, pacienți, bătrâni, copii din familii social vulnerabile, profesori) cu 10 ventilatoare oferite la 8 spitale din țară, donare de trafic internet, minute gratuite, prânzuri calde pentru medici. Extinderea oportunităților de formare a tinerilor creativi și susținerea centrului ArtCor prin semnarea Memorandumului cu Asociația COR. Integrarea persoanele în vârstă în lumea virtuală cu ajutorul proiectului comun cu Fondul de Sprijin pentru Populație al Națiunilor Unite.

La această ediție, a fost pentru prima dată când Moldcell a fost decernată cu 5 distincții în diverse categorii din cadrul concursului „Marca Comercială a Anului 2020”. Trofeul de Integritate, pentru „Implementarea standardelor de Integritate în sectorul privat”, două Medalii de Aur, una pentru Fundația Moldcell și la categoria „Business Online”, două trofee „Mercuriul de Aur”, pentru „Contribuția importantă la Dezvoltarea Durabilă”, dar și prestigiosul trofeu pentru „REPUTAȚIE ȘI ÎNCREDERE” acordat la decizia Comitetului de Organizare în baza unei aprecieri complexe a activității companiei reieșind din imaginea, poziționarea, strategia, calitatea serviciilor și ratingul în rândul consumatorilor.

Pentru că #WeAreMoldcell, fiecare distincție este meritul tuturor angajaților Moldcell, dar și al acționarilor noștri CG Corp Global care inspiră Moldcell la noi înălțimi.