Împreună de sărbători dăruim copiilor de două ori mai multă magie

Magie dăruim, magie primim. Împreună de sărbători putem face mai mult și susține pe cei care au nevoie de ajutorul nostru. Astfel, la aniversarea celor 2 ani de activitate, Fundația Moldcell lansează campania de caritate prin care să asigure acces la tehnologie prin achiziționarea de echipamente digitale pentru copiii cu posibilități reduse.

Doar împreună, putem schimba lumea spre bine și aduce zâmbet pe fața celor mici. Pe parcursul lunii decembrie 2022, fiecare abonat Moldcell, persoană fizică, are posibilitatea să doneze 40 lei printr-un SMS cu orice text la numărul scurt 4040. Poți contribui de câte ori dorești.

Suma colectată de la abonați va fi dublată de Fundația Moldcell și direcționată către achiziționarea tabletelor cu trafic internet inclus pentru copiii aflați în grija asistenților parentali sau copii din familii social vulnerabile.

Credem cu fermitate că toți cei mici trebuie să beneficieze în mod egal de acces la tehnologie pentru a putea să-și îndeplinească visurile și pentru a-și urma pasiunile.

Proiectul este realizat de Fundația Moldcell, cu suportul organizației nonguvernamentale CCF Moldova (Copil. Comunitate. Familie).

Despre Fundația Moldcell
Fundația Moldcell susține și implementează proiecte sociale, educaționale, de afaceri, inovaționale, de cercetare, în beneficiul cetățenilor și pentru dezvoltarea țării, ghidați de Pilonii de Responsabilitate Digitală: Educație, Susținere și Investiții în Afaceri Sociale, Societate și Implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.