Moldcell: Partenerul Titular la Kids Run Chișinău Marathon 2024

Moldcell continuă să susțină evenimentele comunitare care promovează un stil de viață sănătos atât în mediul online, cât și offline, în special în rândul copiilor. Și în acest an, Moldcell este partenerul titular pentru Kids Run la Chișinău Marathon, programat pentru 28 septembrie 2024.

Aventurează-te la viteză maximă cu 5G de la Moldcell!

Fiind primul operator din Republica Moldova care a lansat tehnologia 5G, Moldcell conectează viteza 5G cu entuziasmul și energia maratonului, creând o sinergie perfectă între inovația digitală și activitatea fizică. Cu 5G de la Moldcell, obții viteză maximă! Așa cum fiecare alergător își împinge limitele pentru a atinge viteze maxime, tehnologia 5G de la Moldcell asigură cea mai rapidă și mai fiabilă conectivitate pentru toți.

Moldcell este în fruntea tehnologiei 5G în Moldova, oferind viteză de neegalat, conectivitate și soluții inovatoare care îmbunătățesc experiența digitală pentru toți utilizatorii noștri. Cu 5G, compania stabilește noi standarde în comunicare, divertisment și servicii digitale.

În calitate de companie responsabilă din punct de vedere digital, Moldcell se concentrează pe educarea următoarei generații, încurajându-i să adopte un stil de viață sănătos atât fizic, cât și mental. Împreună cu Fundația Moldcell, operatorul are grijă că toți abonații, de la copii și adolescenți, până la părinți și bunici, beneficiază de avantajele lumii online în timp ce folosesc Internetul în siguranță și responsabil prin intermediul platformei educaționale internetfaragriji.md.

La Chișinău Marathon Kids Run, copiii și adulții deopotrivă se pot distra și se pot angaja în jocuri în timp ce navighează pe platforma educațională internetfaragriji.md. Acest eveniment este o oportunitate perfectă de a combina activitatea fizică cu învățarea digitală.

Fii sigur că, în calitate de partener titular, Moldcell și-a luat rolul în serios și a pregătit premii interesante pentru maratonişti. Adună-ți familia și prietenii și adu-i pe cei mici la cel mai zgomotos maraton al anului!

Viteza contează: testează-ți capacitățile la cel mai înalt nivel cu 5G de la Moldcell.